Imatges de la meva estada a Wexford

dissabte, 20 de novembre del 2010

La Host Family: Carmel i Brendran.

Parlem de Host Family per parlar de la nostra familia, la familia que ens acull durant aquest mes.
Són una parella encantadora de mitjana edat, ella es diu Carmel i ell Brendan . Amb qui més tracte tenim és amb ella.
Carmel sempre està atenta per si ens falta o no ens agrada qualsevol cosa.
A Brendan li encanta el golf i molts dies està jugant quan nosaltres estem a la casa. Sempre té un somriure i bones paraules per tots nosaltres.


A les 8.15 del matí Carmel ens té preparada la taula per esmorzar. Hi ha de tot: tostades, llet (o iogurt), cereals, fruita, mel, melmelada de taronja, cacao en pols, cafè de pot,.... Jo estava super espantada pensant que ens farien un esmorzar amb salxitxes, ous, beicon,... però gràcies a Déu no ha estat així!
Un dels cereals més consumits és el Porridge. És un menjar típic escocès que a Espanya coneixen amb el nom de gachas. Pot ser de grans d'avena o altres cereals o llegums ; es barrejen amb llet o aigua (o les dues) i es serveixen calents en un bol . El primer dia la Carmel ens va ensenyar com preparar-los amb el microones i l'Anna i jo els vàrem menjar amb llet; la veritat es que està bó. Es treu del microones quan ja s'ha té una textura espesa i sembla papilla de bebé.
Abans de marxar cap a la parada del bus (a 1 minut de la casa) agafem el nostre dinar (2 sandwichs, plàtan, iogurt i aigua) i marxem cap a l'escola, que està a 10-15 minuts.
Els divendres ens renta la roba i un cop seca la deixa a la nostra habitació.(Ens ha preguntat si necessitem la planxa però tots li hem dit que no; Aquí no estem per planxar, oi?)
Cada dia a les 6 sopem plegats amb ella. És una molt bona cuinera i tot el que cuina és sà i sense especies. Un dia ens ha fet trossets de porc amb un sofregit de tomàquet i ceba, un altre dia macarrons a la bolonyesa,...
Sempre té gelat (tipus Contesa) al congelador per si ens bé de gust però nosaltres normalment menjem fruita (peres, pomes o plàtans).
Per finalitzar, té o cafè.
Sempre ens diu que li podem donar ideas sobre menjars que ens pot cuinar i sempre cuina de més així que... ja veieu...més prims no arribarem pas!