Imatges de la meva estada a Wexford

diumenge, 28 de novembre del 2010

Ha nevat a Wexford! Preciós!

Respecte a la sortida a Enniscorthy, l'esglèsia on es va casar en en Jim es diu Crossabeg; el psiquiàtric és en Sennans hospital i el turó on varem anar a última hora és el Vinegar hill.

Sabeu que ha nevat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahir quan ens vàrem aixecar al matí estava tot nevadet i continuava nevant. Avui teniem programada una bonica excursió a un poble anomenat Glendelock ( a 1,30 h. aprox. de Wexford) però ha estat cancel.lada pel temps doncs a la nit ha tornat a nevar i el gruix de neu avui era considerable i moltes carreteres i pobles estan tancats.
Mireu les fotos! Ahir vaig fer unes quantes durant el camí d'anada a casa d'en Kyohei doncs era l'encarregat de fer el dinar del dia amb l'ajuda del seu altre company Japonés. Ens van cuinar un pancake japonés, fet de col, allets tendres, beicon, ous i espaguettis amb salsa tipus afruitada pel damunt. No estava malament!

Avui al matí hem quedat per fer un café al Capuccino's i després hem anat a fer unes fotos al port. A la tarda Anna i Tackeshi han anat al pub i jo he fet una siesteta d'una hora i mitja.
A les 4.30 o 5 aprox. ha arribat l'Oscar (ha hagut de ser en tren perquè no hi havia bus de Dublin a Wexford) i a les 6 hem sopat plegats, fent un sobretaula que ha durat fins les 9 !
La Carmel és força xerraire i a nosaltres ens agrada la seva companyia!

Demà, si no torna a nevar, suposo que podré anar a "treballar" a l'escola. Ja us explicaré...
Avui ha estat el dia que més m'he abrigat, suposant que anava a Glendelock: malles tèrmiques sota els texans, samarreta tèrmica sota un jerseiet de coll alt; polar al damunt i 2 jaquetes. Guants i gorro nou tèrmic!
Quan arribo al café i em començo a treure capes els companys riuen de mi! però és que sóc tant fredolica... prefereixo treure'm capes que no passar fred!. Diuen que semblo una ceba!

Espero que us agradin les fotos al port i a veure demà com s'aixeca el dia.